Apartment Renovation, Neo Faliro



Περιοχή: Νέο Φάληρο Αττικής
Έτος Μελέτης: 2017
Ομάδα Μελέτης: Γιώργος Τζορμπατζίδης, Μαρία Δαμιανού
Εμβαδόν: 106m2

Location: Neo Faliro, Attica
Year of Design: 2017
Design Team: Georgios Tzorbatzidis, Maria Damianou
Size: 106m2


Η ανακαίνιση του διαμερίσματος αυτού βασίστηκε στην ανάγκη για ενοποίηση των χώρων διημέρευσης. Έτσι, ένας μεγάλος χώρος δημιουργήθηκε, που περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι και μία ανοιχτή κουζίνα. Η ενοποίηση του χώρου υπογραμμίζεται με τη χρήση έντονων κατακόρυφων στοιχείων, τα οποία προσδίδουν την αίσθηση επιπλέον ύψους στο διαμέρισμα.
This apartment renovation was based on the need of unification of the living spaces. Therefore, a spacious area is created, which consists of a living room with a fireplace and an open kitchen. The unification of the space is underlined with the use of bold vertical elements, that also give the feeling of additional height in the room.